Uitslag van de Colonscopy

De Uitslag is binnen 5  poliepen verwijderd, waarvan één zich weer kwaadaardig aan het ontwikkelen was. Maar gelukkig verwijderd. Dit houdt volgens mijn arts in dat mijn protocol (interval) wordt aangepast. En dat een volgende colonscopy al over een jaar is. Prima voor mij, op tijd verwijderen is voorkomen en ik vind het wel mooi zo.

2019-03-01T15:44:32+02:00

2 Comments

  1. Han 3 juni 2016 at 16:07 - Reply

    Mooi dat dit weer goed gegaan is. En beter 1 keer te veel dan te weinig. Maar kan dit ook niet de uitslag van de bloed waarde beinvloed hebben. Of denk ik nou verkeerd.
    Gr Han

  2. tvdwal 3 juni 2016 at 23:43 - Reply

    Hi Han, dank je wel voor de vraag. Nee dat staat helaas helemaal los van elkaar. Wat bij mij speelt, is dat de plasmacellen woekeren Gewoonlijk maken deze heel veel verschillende antibodies/antilichamen aan, maar in mijn geval maar één soort en dan ook nog eens ’n soort die ik niet nodig hebt…En ook nog in grote aantallen, In het menu staat wel een uitleg dan wordt het wel duidelijk. ‘Wat is multiple myeloma”

Leave A Comment