Via deze blog wil ik de familie, vrienden en belangstellende op de hoogte houden van mijn 2e confrontatie met kanker (de eerste was een uitzaaiing van een melanoom in 1998). Hoe het er momenteel voorstaat, welke behandeling ik ga krijgen, maar ook wat de mogelijkheden zijn en of ik daarvoor in aanmerking kom? Op deze manier blijf iedereen eenvoudig op de hoogte Jullie krijgen dan het juiste verhaal uit de eerste hand.

Vooralsnog was het een solitair Multipel Myeloom, (dus op één plek) Maar sinds  26-mei weten wij dat het Multipel Myeloom is. In Nederland bekend als de ‘ziekte van Kahler’.

Multiple Myeloma is een woekering van Plasmacellen en voor een goede uitleg over Multipel Myeloom verwijs ik je graag  naar de uitleg van de Hematologie afdeling Van Groningen. Hier wordt het duidelijk uitgelegd. Uiteraard mag je ook reageren, maar daarvoor moet je wel eerst registreren op deze website.

Vooralsnog willen wij iedereen bedanken die ons ondersteund, volgt en bijstaat in raad en daad. Dat stellen wij heel erg op prijs.

Wil je meer weten hoe cellen en je afweer werkt  klik dan hier