Niet ingeloot, maar toch een goede uitslag

Niet ingeloot, maar toch een goede uitslag

Helaas ben ik niet ingeloot voor 2 jaar onderhoud met Daratumumab. Daar had ik een beetje op gehoopt, juist omdat ik het daarop goed deed.  Maar ik blijf wel onder controle voor de komende 2 jaar incl. de APD behandelingen om de botten te verstevigen, bloed en urine onderzoek.

Het goede bericht is echter wel,
….Dat ik een ‘Stringente Complete remisie’ (SCR) heb, Wat zoveel inhoudt, dat er geen kankercellen/ myeloomcellen meer aangetoond kunnen worden. Ik ben dus voor nu ‘kankervrij’.  Een beter resultaat als dit kan niet. Dus ga ik mij daar maar op richten. 18 jaar geleden was het ook zo met de melanoom en deze is ook weggebleven (na een operatie).

28 november heb ik nog wel de total body scan in het AVL. Dit als routine bij het li-fraumeni sydroom, maar in dit geval ook belangrijk voor de behandeld hematoloog. Met de bijwerkingen kan ik overigens wel leven, n.l. de neuropathie en instabiliteit. We gaan nu maar genieten van de goede uitslag en hopen dat deze zo blijft.

 

2019-01-29T13:16:57+00:00