Mijn eerste chemo zit er weer in,  incl. de Daratumumab. Deze krijg ik nu niet meer via een infuus, maar subcutaan. Dit houdt in, dat de chemo direct ingespoten wordt onder de huid en daar langzaam wordt opgenomen. In mijn geval in de buik. Dit scheelt vele uren in het VU verblijven. De eerste keer moet je 6 uur nablijven voor mogelijke consequenties (waarvoor ook een nood infuus wordt aangelegd)  Maar ik mocht na 3 uur na het toedienen alweer naar huis. Ook omdat ik al bekend was met Dara in 2017. Wel ondervind ik tal van bijwerkingen, als oedeem, vermoeidheid en meer van die klachten(minder leuk). Gelukkig mocht Tonia mee naar de dagbehandeling wat  tot nu toe nog niet mag!

Er was ook gevraagd hoelang de chemokuur gaat duren? Dit is 7 x 28 dagen, waarin een week rust zit. Dat wordt dus Kuren tot oktober. Tonia heeft weer een foto gemaakt in een bekende omgeving, de dagbehandeling incl. een groene bomen plafond wat rust geeft. De opvang is weer top en we hebben er weer vertrouwen in.

Voor eenieder die met ons meeleeft? Dank je wel. Dat waarderen we zeker. Wordt vervolgd.