lange tijd ging het goed, tot een jaar terug, toen mijn waardes rondom ziekte van kahler weer aan het stijgen waren. Momenteel is de ziekte helaas weer terug en zijn alle kenmerken weer aanwezig. Dit betekent, weer opnieuw behandelen. Omdat ik een Li-fraumeni patient ben, is de screening waaronder de total-body scan ook gewoon doorgegaan tijdens de Corona, met als resultaat dit jaar: verdenking van 2 plekken van de prostaat. Hier zijn biopten van genomen, en gelukkig was dit goed. Anders was het met een andere verdenking in de buurt van mijn nier. Hiervoor was ook een specifiek MRI noodzakelijk (5e inmiddels dit jaar). Daaruit bleek dat het niet aan de nier of ernaast was, maar een verdenking van een tumor tegen of in een holle ader. Ook hier is een biopt van genomen, en vandaag 7-10, heb ik daar de uitslag van gekregen. En deze is een kwaadaardig leiomyosarcoom, danwel een wekedelenkanker. En die moet zeker verwijderd worden. Ik zit nu dus met 2 kankersoorten in mijn lichaam. Gelukkig is de laatste nog fase 1, maar er volgt toch een grote operatie, dat staat al vast. Probleem is welke kankersoort krijgt een prioriteit. Mijn artsen in het AVL en VU gaan dat onderling overleggen. maar de verwachting is eind november de operatie. Ik heb al veel overleeft en ook hier ga ik mijn best doen. Zo zie je maar kanker, ik ben er nog wel even zoet mee. Wordt vervolgt