De volgende stappen…

2 juli, We zijn weer thuis van een bezoek aan het VU. Volgende week woensdag 10 juli krijg ik de screening bestaande uit diverse onderzoeken, waaronder de favoriete botboring :-(. De hematoloog heeft ons uitgelegd wat de behandelingen inhouden. En ik krijg een van de 2 uit het wetenschappelijk onderzoek. . Ook vertelde ze dat ze de bijwerkingen al goed kennen en weten hoe ze daarop moeten reageren. Helaas horen we pas op 5 augustus welke behandeling het wordt en waarvoor ik ingeloot ben. De computer doet de loting; daar hebben ze geen invloed op. Wel heeft ze nog gezegd dat als ik niet ingeloot word voor het nieuwe medicijn,(Teclistamab) ik het later altijd nog kan krijgen. Dat is prettig om ter weten. Nog even dus ūüėÄ. Ik krijg in ieder geval wel √©√©n van de behandelingen uit het wetenschappelijk onderzoek. Ik wacht het wel af. Meer kan ik ook niet doen. Word vervolgt