Midden in de DIP. In het OLVG WEST

Inmiddels zit ik al meerdere dagen in de bekende ‘ DIP ‘, waarin de bloedwaardes laag zijn en je bevattelijk bent voor allerlei complicaties en ziekten. Eerlijk gezegd ging ik er de vorige keer beter doorheen, maar oke, het is even zo. Kenmerken van de dip is o.a misselijk, pijn, problemen met eten, algemene malaise etc., mond en rug problemen. Vermoeidheid speelt ook een belangrijke rol.

Ook mijn trombocyten waarde was gisteren nog maar ‘ 7’ , Normaal is dat boven de 150. Hier heb ik gisteren een trombocyten transfusie voor gehad. En ook de andere waarden zijn nog veel te laag. Dus ik ben hier nog wel even.

Vandaag gaat het al weer wat beter, dus kan ik mooi iedereen op de hoogte stellen. Ook het eten lukt beter, ik durf weer wat uitdagingen in voeding aan. Dat was de afgelopen dagen wel minder. (heel wat minder) Voor de rest wordt er prima voor me gezorgd in het OLVG en het VU. Met andere woorden, Ik ben er nog lang niet, maar hopelijk gaat het elke dag een stukje beter

Grappig detail is, ik ben geboren in het OLVG (Anna paviljoen) 1952, dus ook maar een foto van de kraamafdeling toen.

Wordt vervolgt,
groetjes Tom

Enige uitleg: 

Over trombocyten tekort

Stamceltransplantatie