Even een update, Verleden week donderdag, was de eerste dagopname met allerlei onderzoeken en plaatsing van een PICC lijn, dit is een lijn in je bloedvat, zodat ze niet elke keer opnieuw moeten prikken . Het eerste bezoek gaf wat problemen met het hart zodat daar ook een echo van gemaakt moest worden, achteraf was dat gelukkig goed. Dinsdag was de dag van  de zware Chemokuur met Metfalan. De start van de stamceltransplantatie was woensdag, hier kreeg ik mijn eigen stamcellen van 5 jaar geleden weer terug. Altijd weer een bijzonder moment, zonder deze stamcellen overleef je de chemokuur niet. Onze zoon Raimond en Tonia waren erbij (Patricia 5 jaar geleden) Daarna  ben ik per ambulance naar het OLVG west gebracht voor 3 a 4 weken isolatie. Dag 1 zit er in ieder geval vast op. De eerste slapeloze nacht ook, Maar daar krijg ik wat voor. Werd ik eerst nog ingedeeld op een kleine kamer voor 2 personen. Lig ik nu weer op de zelfde grote kamer van toen. Incl. mijn mede patient Ali. Veel ruimer en plek voor de decompressie apparatuur die ik gebruik voor lymfoedeem oedeem, deze neemt een bed in beslag. Bezoek is bijzonder streng en verloopt via Tonia. Maar dat is logisch met covid en allerlei griep. Dat kan ik niet hebben, immers de weerstand is 0 Vandaar de isolatie. Komende tijd moeten de stamcellen zich weer ontwikkelen en dat kost tijd. Maar toe nu toe gaat het goed. Hopelijk blijft het zo