Inmiddels is de stamceltransplantatie alweer 3 maanden terug.  En helaas gaat het herstel niet zo vlot als ik gehoopt had. Vooral lopen is nog wel een probleem door de neuropathie en vocht in de benen en voeten. Voor lange stukken gebruik ik een rollator, ook omdat ik wat meer instabiel ben door alle behandelingen. (snel vallen). Maar het hoort erbij volgens mijn artsen, die vinden het wel goed gaan.

Afgelopen woensdag 12-4  was ik weer in het VU en de onderhoudschemo kon nog niet gestart worden omdat mijn trombocyten  te laag waren, dat wordt dus nog 5 weken uitgesteld.  Overigens waren de meeste bloedwaarden weer oké.  (geen problemen met de lever en nieren , die vaak te lijden hebben van Multiple myeloma) 24 april krijg ik weer een total bodyscan in het AVL  en ik ben wel benieuwd wat daar uitkomt.

Het onderhoud straks, is weer met Revlimid, en daar ben ik wel aan gewend.(verwacht ik geen problemen van)  Mijn hart wordt nu ook in de gaten gehouden, maar dat heeft vooral met de leeftijd 7.0 te maken. De cardioloog was tevreden, maar houdt het nog even in de gaten.

Ik loop wel al langere tijd te sukkelen met hoesten en verkoudheid, en ik vermoed dat sommige virussen toch kans hebben gezien om mij even dwars te zitten. Dit is waarschijnlijk ook de oorzaak van de trombocyten verlaging. Enfin dat is niet het ergste. Het voorjaar laat zich gelukkig van de zonnige kant zien en we kunnen af en toe weer naar de camping. Het zonnige weer is ook goed voor de conditie (kan ik weer wat gaan fietsen)

Wat betreft mijn vaccinaties, die zijn nog deels intact omdat ik mijn eigen stamcellen heb gekregen. Covid is een ander verhaal, dat was er 5 jaar gelden nog niet. Als ik opgeroepen word, dan ga ik uiteraard wel.  Dus al met al, zijn we redelijk tevreden. Wordt vervolgt